Afscheid Jan Nulkes


Afscheid Jan Nulkes
Na 37½ jaar als beheerder op ons park te hebben gewerkt, nam Jan Nulkes op 1 april onder grote belangstelling van bewoners van het park afscheid. Als herinnering aan al die jaren dat hij voor de bewoners heeft klaar gestaan, bood het park hem een herinneringsboom aan, die hij ter plaatse van de oplaadplek voor elektrische auto´s heeft geplant.
Vervolgens toog het gezelschap naar de Witte Raaf, waar de afscheidsreceptie plaats vond. Jan werd toegezongen en toegesproken. Er werd hem een map met persoonlijke herinneringen aangeboden en als slot van de receptie droeg Jan symbolisch de sleutel van Duinhorst aan zijn opvolger Erik Schreurs over.
Namens Jan bedankte Els Nulkes met de volgende tekst: “Graag wil ik jullie, namens de rest van de familie, bedanken voor de superdag! Jan heeft genoten! Wat was het druk! Heel fijn dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om persoonlijk afscheid te nemen. Het was een gezellige middag, mooie speech en lied, persoonlijk, soms emotioneel. De boom is heel bijzonder en een heel mooi gebaar. We zijn er heel blij mee. En dan nog alle cadeaus en de mooie foto´s en woorden in de map! Heel erg bedankt! Ook een speciale dank je wel vanwege het creëren van een kinderhoek. De bellenblaas, boekjes en kleurpotloden waren een groot succes! Nogmaals, dank jullie wel! Els Nulkes”.

De foto’s hieronder zijn gemaakt door Koos van der Vorm.